terug naar nieuws

Aaron van Lier en John Verheij winnaars individueel kampioenschap

Afgelopen vrijdagavond 7 juni werden de finales van het individueel kampioenschap gegooid in cafe de Zwetser.

Wouter van der Vegt, titelverdediger superklasse en Mark Smid, titelverdediger recreatieklasse, hadden zich weer geplaatst voor de finale avond.

In de recreactieklasse gingen de halve finales tueen John Verheij tegen Mark Smid en Bram van Lieshout tegen Robert de Boer. John won zijn partij met 4-1 in legs en Bram won zijn partij met 4-2.

In de finale begon John goed en kwam op een 4-0 voorsprong in legs. Bram wist daarna zijn eerste leg te pakken. Maar daar bleef het ook bij want de volgende leg ging weer naar John en daarmee wint John voor het eerst het individueel kampioenschap in de recreatieklasse.

In de superklasse gingen de halve finales tussen Wouter van der Vegt tegen Leonard van den Heuvel en Aaron van Lier tegen Pascal de Lange.  Wouter wist zijn partij met 2-0 in sets (3-1 en 3-2) te winnen van Leonard. Aaron wist de 1e set met 3-1 te pakken tegen Pascal, Pascal pakte de de 2e set met dezelfde cijfers waarna Aaron de beslissende 3e set ook weer met 3-1 won.

In de finale begon Aaron goed en won de 1e en 2e set met 3-0. Wouter bracht de spanning in de wedstrijd wat terug door de 3e set met 3-2 te winnen. Maar helemaal spannend werd het niet meer omdat Aaron de 4e set met 3-0 wist te winnen. Hiermee is hij voor het eerst het eerst individueel kampioen van Steenwijkerland.

Winnaar recreatieklasse John Verheij 

2024 recreatie winnaar

Winnaar superklasse Aaron van Lier

2024 super winnaar

terug naar nieuws

Sponsors